Nieuw: thema-avonden verloskundigenpraktijk De Heuvelrug Rhenen

Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug in Rhenen breidt haar dienstenaanbod uit. Op 18 mei en 16 november aanstaande organiseert de praktijk voor verloskunde 2 interessante thema-avonden in het kader van het thema preventie. De themabijeenkomsten zijn bedoeld voor zwangeren en hun partners, jonge ouders en andere geïnteresseerden. Ze worden gehouden in Gezondheidscentrum Nieuw Schoneveld aan Schoneveld 29 in Achterberg. De aanvang van beide bijeenkomsten is 19.30 uur.

Doel en onderwerpen bijeenkomst in de verloskundigenpraktijk

“Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug organiseert de bijeenkomsten in samenwerking met Kinderopvang Rhenen en het Centrum Jeugd en Gezin in Rhenen. Er komen verschillende sprekers aan het woord met voldoende ruimte voor discussie en de mogelijkheid tot gedachtewisseling“, verduidelijkt verloskundige Christa Stekelenburg.

18-05-2016 themabijeenkomst met als onderwerp: Baby’s en hun gedrag

verloskundigenpraktijk RhenenVerloskundige Trudi Gorree: “Deze avond heeft als onderwerp: Baby’s en jonge kinderen en hun gedrag in het algemeen. Allereerst is er de ontvangst met koffie, thee of water en een verantwoorde versnapering.” De bijeenkomst ziet er als volgt uit:

  • 19.40 uur: introductie van de sprekers.
  • 1e spreker: Jolande Zewuster, eerstelijnspsycholoog en infant mental health specialist uit Ede over psychologische ontwikkeling en sensitief ouderschap.
  • 2e spreker: Petra van der Laan, kraamverzorgende over het Shaken Baby Syndroom.
  • 3e spreker: Vanessa Wijnberger, coach voor moeders en aanstaande moeders met praktische tips voor het leven na de bevalling.
  • 20.30 uur gelegenheid tot discussie en stellen van vragen.
  • 21.00 uur: afsluiting van de avond.

Aanmelden voor de bijeenkomst

verloskundigenpraktijk Heuvelrug RhenenAanmelden voor de thema-avond van 18 mei aanstaande kan via onderstaand telefoonnummer of per e-mail.

Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug
Schoneveld 29, 3911 XR Rhenen
Telefoon: 06 22 497 929
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.heuvelrugverloskundigen.nl

Auteur: tekstschrijver Kiki Koning

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.