Kraamzorg met gouden randje RST Zorgverleners

Wie in Midden-Nederland voor de beste kraamzorg en thuiszorg gaat, kan uitstekend terecht bij RST Zorgverleners. De organisatie biedt cliëntgerichte kraamzorg vóór, tijdens en na de bevalling. Voor nieuw geboren baby’s, kraamvrouwen en hun gezin. En niet alleen dat: de zorgverlener is specialist op het gebied van begeleiding bij borstvoeding en werkt nauw samen met verloskundigen.

Bijbelse normen en waarden

Kraamzorg in Midden-Nederland via RST ZorgverlenersIdentiteit en kwaliteit zijn bij RST Zorgverleners innig met elkaar verbonden. “Wij bieden passende kraamzorg vanuit een christelijke levenshouding. Al onze medewerkers hebben een reformatorische achtergrond en leveren professionele kraamzorg aan onze cliënten. “Hun wensen staan bij ons voorop”, benadrukt leidinggevende Hennie van Laar-Hilbrands. Cliënten hebben vanaf het moment van inschrijving tot en met de kraamtijd een opvallende waardering voor deze stichting. Zorgverzekeraars waarderen de instelling met een 9.4.

Onze professionele en betrokken kraamverzorgenden

“Kraamverzorgenden die bij ons werken, zijn stuk voor stuk professionals. Elke medewerker staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Kraamverzorgenden. Ze hebben een op jaarbasis aantoonbare werkervaring in gezinnen en moeten jaarlijks 10 accreditatiepunten behalen via trainingen”, vervolgt Hennie. De kraamverzorgenden zijn bovendien goed op de hoogte van manieren om baby’s te troosten, kinder-EHBO te verlenen en het verschil te signaleren tussen gezonde en niet-gezonde baby’s. Ze delen kennis met de moeder over de zorg voor haar baby en zijn alert op medische complicaties bij moeder en kind.

Kraamzorg en de thuisbevalling

Kraamzorg en thuiszorg Midden-Nederland RST ZorgverlenersZwangeren die thuis bevallen, kunnen bij deze organisatie rekenen op een ondersteuning op maat. Vanaf ‘het in partu’ zijn van de moeder tot ruim na de geboorte. Hennie: “Bij RST Zorgverleners vinden we het bijzonder dat wij aanstaande moeders kunnen begeleiden bij hun thuisbevalling. In hun eigen omgeving zijn ze immers op hun best. Thuis kunnen ze zich vaak beter ontspannen en dat heeft weer een positieve invloed op het verloop van de bevalling.”

Kraamzorg na een keizersnede

Elke bevalling is anders. Vrouwen die na een keizersnede weer naar huis mogen, krijgen bij RST Zorgverleners een kraamverzorgende plus. Speciaal opgeleid om deze kraamvrouwen de juiste kraamzorg te geven. Soms kiezen zwangeren voor een verplaatste thuisbevalling. In dat geval verleent RST Zorgverleners ook vroegtijdige assistentie bij de bevalling in ziekenhuizen in Amersfoort en Tiel en ondersteunt de aanstaande moeder en haar partner. Thuisgekomen, neemt de kraamverzorgende de zorg over voor baby, moeder en gezin.

Van in verwachting naar boven verwachting

Kraamzorg RSTJe kraamtijd als cliënt van RST Zorgverleners is altijd bijzonder. “Wij willen van elke kraamweek een onvergetelijke tijd maken. Een blijvende herinnering. Wij helpen vooral met de verzorging van de nieuwe baby en geven professionele begeleiding bij de borstvoeding. Daarnaast vinden we het belangrijk dat na het gezin na de kraamtijd goed is ingesteld op de nieuwe situatie. Daarom betrekken we in die periode alle gezinsleden intensief bij alles wat er gebeurt. Ook zorgen we ervoor dat de huishouding op rolletjes loopt”, aldus Hennie. En RST Zorgverleners doet meer. Naast kraamzorg kun je er terecht voor verpleging en verzorging en huishoudelijke hulp. Informeer naar de mogelijkheden.

Wil jij ook kraamzorg met een gouden randje? Schrijf je snel in op de website.

Hoofdkantoor RST Zorgverleners
Burg. Kuntzelaan 27-A, 3771 EP Barneveld
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.rstzorg.nl

Contactpersonen voor Midden-Nederland:
Hennie van Laar-Hilbrands en
Lutje Klok-van Ginkel
Telefoon: 0342 42 23 24

Auteur: Kiki Koning

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.