Nieuw: thema-avonden verloskundigenpraktijk De Heuvelrug Rhenen

Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug in Rhenen breidt haar dienstenaanbod uit. Op 18 mei en 16 november aanstaande organiseert de praktijk voor verloskunde 2 interessante thema-avonden in het kader van het thema preventie. De themabijeenkomsten zijn bedoeld voor zwangeren en hun partners, jonge ouders en andere geïnteresseerden. Ze worden gehouden in Gezondheidscentrum Nieuw Schoneveld aan Schoneveld 29 in Achterberg. De aanvang van beide bijeenkomsten is 19.30 uur.

Lees meer

Kraamzorg met gouden randje RST Zorgverleners

Wie in Midden-Nederland voor de beste kraamzorg en thuiszorg gaat, kan uitstekend terecht bij RST Zorgverleners. De organisatie biedt cliëntgerichte kraamzorg vóór, tijdens en na de bevalling. Voor nieuw geboren baby’s, kraamvrouwen en hun gezin. En niet alleen dat: de zorgverlener is specialist op het gebied van begeleiding bij borstvoeding en werkt nauw samen met verloskundigen.

Lees meer

Cliëntgerichte kraamzorg bij RST Zorgverleners

De geboorte van een baby is een bijzondere gebeurtenis waar de beste kraamzorg bij hoort. RST Zorgverleners is zo’n organisatie die kraamzorg levert van hoge kwaliteit. Bij zorgverzekeraars staat deze instelling met een 9.4 boven aan de ranglijst.

Lees meer

Nieuwe activiteit Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug

De verloskundigen Christa Stekelenburg, Trudi Gorree, Astrid Takken. Meyke Toonen en waarneemster Martje van de Weijer van Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug starten vanaf 2015 naast hun basisverloskundige zorg een anticonceptiespreekuur voor advies en behandeling. Anticonceptie en verloskunde, is dat geen tegenstrijdigheid?

Lees meer

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.