Online marketing met SEO advertorials

wat is kikipedia 01Kikipedia.nl is een online reclamemedium en naslagwerk met SEO advertorials, geschreven in opdracht van bedrijven en organisaties ter promotie van hun bedrijf, product of dienst. Alle redactionele artikelen staan overzichtelijk gerangschikt in categorieën en subcategorieën. Met een advertorial op Kikipedia.nl beschik je over een supersterke  online marketingtroef.

Doel van online marketing met SEO advertorials op Kikipedia.nl

Kikipedia.nl biedt bedrijven en consumenten een unieke kans om elkaar via online marketing met SEO advertorials eenvoudig en snel te vinden. Ondernemers en organisaties kunnen op dit podium hun bedrijf, product of dienst promoten in de vorm van een fraaie, krachtige SEO advertorial met mooie foto's. Consumenten én andere ondernemers vinden op Kikipedia wat ze zoeken. Aan ons zal het niet liggen.

Wie zijn die ‘ons’ eigenlijk achter Kikipedia.nl?

wat is kikipedia 02Kikipedia.nl is opgezet door Ton de Kleuver, eigenaar van grafisch servicebureau DKGS en Kiki Koning, eigenaar van Tekstbureau Kiki Koning in Wageningen. DKGS is gespecialiseerd in de bouw van professionele websites en webshops. Daarnaast kun je bij DKGS terecht voor grafische ontwerpen voor print, zoals huisstijlen en logo’s, maar ook voor offline en online marketing waaronder posters en roll-up banners. Tekstbureau Kiki Koning heeft als specialisatie het schrijven van advertorials, SEO teksten voor websites en zoekmachine optimalisatie. Je kunt het tekstbureau ook inschakelen voor andere commerciële teksten zoals folders, flyers en direct mailings, maar ook voor persberichten, nieuwsbrieven en advertenties. Ook het schrijven van jouw advertorial is er in goede handen.

Voordelen van online marketing met SEO advertorials op Kikipedia.nl

wat is kikipedia 03Steeds meer ondernemers promoten hun bedrijf op het internet. Onder andere omdat online reclame beter werkt. Het aantal ondernemers dat reclame maakt in magazines en kranten wordt elk jaar minder. Promotie via een advertorial op Kikipedia.nl levert je heel wat meer voordelen op dan bedrijfspromotie in een krant of tijdschrift. We noemen de belangrijkste:

 • Redactioneel artikel dat altijd zichtbaar blijft
 • Hoog klikgehalte door objectief karakter
 • Groter bereik
 • Online advertorial met zoekwoord
 • Vindbaarheid in plaatsen die jij wilt
 • Geschreven als SEO tekst
 • Geoptimaliseerd voor betere vindbaarheid
 • Inclusief no followlink naar jouw website
 • Extra plaats in zoekresultaten Google
 • Gratis doorplaatsing sociale media
 • Lager tarief
 • Eenmalige kosten
 • Onbeperkt advertorials plaatsen
 • Krachtig online reclamemiddel

Kracht van online marketing met SEO advertorials op Kikipedia.nl

Advertorials op Kikipedia werken harder dan tekstadvertenties geschreven voor tijdschriften en kranten. Dit komt omdat wij onze artikelen schrijven als SEO teksten en scherp optimaliseren voor een goede vindbaarheid in Google. Lokaal, regionaal of landelijk. Daarmee verwerf je een extra plaats in de zoekresultaten op het internet. Dit levert je extra omzet op. In elk redactioneel artikel verwerken we een zoekwoord dat op de inhoud van de advertorial van toepassing is.

Houdbaarheid van je SEO advertorials op Kikipedia.nl

Elk tekstblok blijft voorgoed op Kikipedia staan. Voor jou een voordeel, omdat je zo onbeperkt advertorials voor Kikipedia.nl kunt publiceren. Zo kun je elke nieuwe ontwikkeling in je bedrijf op een doeltreffende wijze onder de aandacht brengen.

Overtuigd van de kracht van een SEO advertorial op Kikipedia.nl? Bestel jouw exemplaar nu.

Doe het met Kikipedia

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.