Zuinig en milieuvriendelijk stoken met ‘t Kachelhuus Ede

Wie hart heeft voor het milieu en tijdens het stookseizoen toch een aangenaam verwarmd huis wil, vindt in de showroom van ’t Kachelhuus van der Vlist een grote collectie moderne houtkachels, gashaarden, elektrische kachels en accessoires. Daarnaast biedt de erkende installateur volop mogelijkheden voor openhaard renovatie.

“Ook dit jaar hebben wij weer tal van nieuwigheden op stookgebied die het milieu ten goede komen. Voor elk woningtype en elke smaak hebben wij een schitterend aanbod waar wij de kachelliefhebber graag mee laten kennismaken. Vooral op het gebied van sfeerverwarming op hout is er bij ons veel te beleven”, tipt eigenaar Jos van der Vlist.

Houtkachels

23 11 15 kachelhuus 01Om alle hout gestookte blikvangers te bewonderen en de sfeer van een houtkachel pas echt te proeven, zijn klanten welkom in de gezellige showroom. Populaire houtkachels zijn deze winter onder andere de Jøtul 105. Een compacte, vrijstaande kachel die zeer geschikt is voor lage energiewoningen. Ook de Mats van Harrie Leenders is zeer gewild. Vooral vanwege de geavanceerde verbrandingstechniek en de minimalistische uitvoering. Voor mensen met een kleine woning die dolgraag een speksteenkachel willen, is er de Nobles van Altech. Een compacte kachel met alle eigenschappen van speksteen.

Gashaarden en inzethaarden

23 11 15 kachelhuus 02“Voor liefhebbers van een gashaard hebben we de Collectie van Bellfires met als jongste telg de Premium Fire waarvan het vuur nauwelijks van echt is te onderscheiden. In de houtstammen zijn drie branders verwerkt en de hoeveelheid vuur is nauwkeurig regelbaar. Vooral voor goed geïsoleerde huizen is deze gashaard een aanwinst”, weet Jos. En voor wie nog een openhaard heeft, zijn er de nieuwste inzethaarden van fabrikant Barbas. Geschikt voor hout en gas.

Openhaard renovatie

23 11 15 kachelhuus 03Bezitters van een openhaard die deze willen renoveren, helpt ’t Kachelhuus graag uit de brand. Dit seizoen zijn er alternatieven voor zichtbare renovatie in overvloed waaronder gashaarden van Bellfire en inbouwkachels op hout van Barbas. Stuk voor stuk zuinige sfeermakers waarvan het vlammenspel overeenkomt met dat van houtvuur. Ze zijn verkrijgbaar in veel maten en zelfs te plaatsen zonder kader. Behalve mogelijkheden voor zichtbare renovatie heeft de installateur passende oplossingen voor onzichtbare renovatie van bijvoorbeeld een schoorsteen. Tegenwoordig bestaan daar flexibele roestvrijstalen pijpen voor die warmteverlies voorkomen, makkelijk te vegen zijn en beschikken over een veilige voering. Bezoek de showroom voor alle modellen.

’t Kachelhuus van der Vlist
Galvanistraat 20
6716 AE  Ede
Telefoon (0318) 690 089
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.kachelhuus.nl

Auteur: Kiki Koning

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.