Eckeveld-aanhangwagens Rhenen, de aanhangerspecialist van de Valleiregio

Hebt u iets omvangrijks te vervoeren en beschikt u niet over een aanhangwagen? Los uw probleem eenvoudig op met een aanhanger van Eckeveld-aanhangwagens in Rhenen. U kunt ze daar huren of kopen. De aanhangerexpert is RDW-gecertificeerd en verricht ook onderhoudsbeurten en keuringen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen er terecht.

23 11 15 eckeveld 2013 01Naast verkoop van de meeste soorten aanhangwagens, is Eckeveld het juiste adres voor verhuur, reparatie, onderhoud en inruil. De onderhoudstarieven zijn vriendelijk en liggen beneden het landelijk gemiddelde. Wilt u een aanhanger kopen? Dat kan. Nieuwe en gebruikte aanhangwagens zijn er in verschillende soorten en merken. “Sommige aanhangers bouwen we zelf. Helemaal naar de wens van de klant,” vertelt eigenaar Jaco van Eckeveld vol trots.

Lage verhuurtarieven

23 11 15 eckeveld 2013 02Een belangrijke activiteit van Van Eckeveld is verhuur van de meeste soorten aanhangers, gesloten wagens en paardentrailers. “Als mensen in de regio denken aan een aanhanger, dan moeten ze aan ons denken. Wij hanteren een laag verhuurtarief en zijn daarmee de goedkoopste in de regio. De klant krijgt altijd nieuw kwaliteitsspul mee, de beste service en een verhuurprijs inclusief btw. De aanhanger meenemen naar het buitenland is ook geen probleem,” benadrukt Van Eckeveld.

Eckeveld-aanhangwagens houdt graag rekening met de klant. “Ons bedrijf is zes dagen per week geopend. Overdag en eventueel in de avonduren. Dat is handig voor mensen die ‘s morgens vroeg willen gaan rijden. Wij werken het liefst op afspraak, zodat we rustig de tijd kunnen nemen voor de klant,” aldus Van Eckeveld.

Eckeveld-aanhangwagens
Utrechtsestraatweg 144, Rhenen
Telefoon (0317) 612 009
www.eckeveld-aanhangwagens.nl
www.eckeveld-verhuur.nl

Auteur: Kiki Koning

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.