BetonCiré Veenendaal.nl ‘als je van beton houdt’

Badkamers, winkelinterieurs, vloeren, tafelbladen en aanrechtbladen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden met BetonCiré. Bram van ’t Goor, eigenaar van BetonCiré Veenendaal.nl en creatieve man achter de producten heeft al menige creatie op zijn naam staan. Hij is specialist in het verwerken van BetonCiré producten bij particulieren en bedrijven.

23 11 15 betoncire veenendaal 01“Mensen die van het product BetonCiré houden, vinden het overal mooi. Het is een moeilijk aan te brengen fabricaat dat vakmanschap vereist en daar beschikken wij over. Wij besteden veel aandacht aan ons werk en geven garantie op het product, de waterdichtheid en de verwerking. Het is allemaal echt handwerk. De klant krijgt bij ons een mooi stukje vakwerk voor een leuke prijs. Wij beschikken ook over samenwerkingspartners voor complete badkamerverbouwingen en winkelinterieurs,” vertelt Bram. Het product is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is altijd kleurvast.

Showroom

Dat Bram van ’t Goor is gespecialiseerd in beton zie je direct als je de showroom binnenstapt. “BetonCiré moet je in zijn geheel zien; dat kan niet van een staal. Betonliefhebbers rijden vaak honderden kilometers zonder te vinden wat ze zoeken. In onze showroom vinden ze alles. Naast een eerlijk advies staan we zeker open voor het ontwerp van de klant. Die moet straks blij zijn met de productkeuze en ervaren hoe fijn BetonCiré is in gebruik en onderhoud en dat ook uitdragen,” aldus Bram.

Kijken, voelen en beleven?

Wil je BetonCiré bekijken? Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. Dit kan ook ’s avonds en op zaterdagmorgen.

BetonCiré Veenendaal.nl
Generatorstraat 9, Veenendaal
Telefoon (0318) 300 281
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.betoncireveenendaal.nl

Auteur: Kiki Koning

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.