Secondhand Sunday bij Bas Buitensport

Uw eerste vakantiekriebels al te pakken? Controleer dan snel uw buitensportspullen, want tijdens de koopzondag op 7 april in Wageningen organiseert Bas Buitensport de eerste Secondhand Sunday van dit jaar. Tijdens dit voor Wageningen unieke evenement kunnen buitensportliefhebbers hun overtollige, nog bruikbare buitensportspullen in deze buitensportwinkel laten verkopen.

26 11 15 bas buitensportIedereen kan meedoen aan Secondhand Sunday. U kunt uw overtollige buitensportartikelen aanleveren tot eind maart. Het mogen alle artikelen zijn die met kamperen, wandelen en vakantie te maken hebben zoals rugzakken, branders, reisgidsen en taalboekjes, maar ook kleding, schoenen en sandalen. De voorwaarden voor deelname zijn te vinden op www.basbuitensport.nl. Geïnteresseerden kunnen op zondag 7 april van 13.00 tot 17.00 uur komen snuffelen tussen het tweedehands aanbod. Eetcafé Vreemde Streken uit Wageningen verzorgt heerlijke biologische hapjes en drankjes en er is mooie muziek.

“Secondhand Sunday is gebaseerd op een idee van mijn moeder, de oprichtster van Bas Buitensport. Vroeger verkocht zij ook tweedehands artikelen voor klanten in de winkel. Het leek mij leuk om dit concept in een nieuw jasje te steken en zo ontstond Secondhand Sunday”, vertelt eigenaresse Ilonne Bongers.

Verrassend anders

Bas Buitensport in Wageningen is een niet-alledaagse buitensportwinkel waar u alles kunt kopen voor vakantie en vrije tijd. Belangrijk onderdeel van het assortiment is de bijzondere collectie Icebreaker kleding voor dames, heren en kids.

Bas Buitensport
Bevrijdingsstraat 11
6701 AA, Wageningen
0317-426511
www.Facebook.com/BasBuitensport
www.basbuitensport.nl

Auteur: Kiki Koning

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.