Van Schuppen Gimmicks voor kerstpakketten met een waauw!

Het is weer tijd voor de kerstpakketten. Een extra leuke periode voor ondernemers die hun medewerkers en relaties willen verrassen met een bijzonder kerstcadeau. In de regio Veenendaal kunnen bedrijven, scholen, stichtingen en kerken hiervoor prima terecht bij Van Schuppen Gimmicks in Veenendaal.

23 11 15 schuppen gimmicks 01“De vroege vogels komen vaak al in juli. Hoewel er ook altijd late zijn die er pas in oktober over gaan nadenken. Bij ons kan dat allemaal. Klanten in de regio bezorgen wij altijd zelf.  Onze ervaring is dat je daarmee de opdrachtgever ook enthousiast maakt,” vertelt eigenaresse Caroline van Schuppen.

Lichtvoetig zijn ze niet bij Van Schuppen Gimmicks. Wel zijn ze dol op het creëren van echt ludieke kerstpakketten. Kan niet, bestaat daar niet. “Wij leveren geen eenheidsworst, maar uitsluitend maatwerk. Alles is bij ons net even anders, dat zie je bijvoorbeeld al aan onze verpakkingen. Wij maken er meer een cadeau van dan een kerstpakket in een doosje. We willen tevreden klanten die elk jaar terugkomen,” vervolgt Caroline.

Verrassend flexibel en binnen elk budget

Van Schuppen Gimmicks is een echte meedenker en geeft de klant zinvol advies. Je blijft er nooit in het ongewisse over wat er in december uit die arrenslee komt rollen. Van Schuppen: “Wij maken graag superleuke pakketjes, die er net zo gezellig uitzien als ze weggeven. Of je nou voor 10 euro komt of voor 100.” Behalve speelse kerstpakketten levert het bedrijf ook promotioneel textiel en relatiegeschenken.

Van Schuppen Gimmicks
Wiltonstraat 22, Veenendaal
Telefoon (0318) 510 089
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.vanschuppengimmicks.nl

Auteur: Kiki Koning

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.