Meten is weten bij DKGS Websites en Tekstbureau Kiki Koning

Bij ondernemers is de bedrijfswebsite vaak een pijnpunt. De vindbaarheid laat te wensen over of serieuze bezoekers blijven weg. De oorzaak is meestal een verouderde techniek en teksten die niet aan de gestelde eisen van zoekmachines voldoen. Ton de Kleuver van DKGS en Kiki Koning van het gelijknamige tekstbureau lossen al deze problemen op als sneeuw voor de zon.

De twee bedrijven hebben een uniek samenwerkingsverband dat intussen vermaard is in de Valleiregio en ver daarbuiten. Door hun samenwerking kunnen ze ZZP’ers, MKB’ers en instanties een mooi totaalproduct aanbieden dat aan alle hedendaagse voorwaarden voldoet en zeer betaalbaar is. DKGS als gespecialiseerde webbouwer en Tekstbureau Kiki Koning als SEO specialist.

Duurzaam of vluchtig

23 11 15 dkgs tekstbureau“Veel ondernemers gaan door gebrek aan internetkennis betaald adverteren met Google AdWords. Valkuil hierbij zijn de maandelijks hoge kosten, terwijl hun diensten of producten ongeschikt zijn voor vluchtige campagnes. Ze worden er wel mee gevonden, maar bijkomend feit is dat mensen die iets zoeken via Google, eerder op de onbetaalde zoekresultaten in het midden van de pagina’s klikken dan op de betaalde adverteerders bovenaan en in de rechterkolom. Daarom zijn beter af als ze duurzaam investeren in een goede website, ” legt Ton uit.

De bouw van een goed werkende, betaalbare website is bij de twee bedrijven een eenmalige investering, waarvan je lang profijt hebt. Je betaalt er geen maandelijkse kosten voor het website-CMS of voor ondefinieerbare werkzaamheden in een louche contract en je bespaart honderden euro’s per maand aan AdWords campagnes. Beide kleinbedrijven werken transparant, staan open voor nieuwe ideeën en maken van tevoren altijd een duidelijk stappenplan, zodat de klant goed op de hoogte is. Kiki: “Wij zorgen ervoor dat de nieuwe website organisch goed wordt gevonden en is voorzien van unieke SEO teksten die aan alle regels van de zoekmachines voldoen.” Je krijgt altijd een website die ook gemakkelijk navigeert op een smartphone en tablet. De websites worden gebouwd volgens moderne technieken en voldoen aan de voorwaarden van de zoekmachines.

“We denken graag met de klant mee. Of het nu gaat om een kapsalon, metaalbewerkingsbedrijf of schoenenwinkel, met een website van ons komt een onderneming gewoon gelikt naar voren. En komen ze ergens een keer niet uit, dan kijken we online met hen mee en helpen ze verder,” vult Ton aan.

Teksten voor zoekmachines

“Zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) teksten schrijven en optimaliseren, is een vak apart. Om na indexatie door Google op een goede positie binnen te komen, voorzien wij elke webtekst van een solide basisoptimalisatie die ook de juiste bezoekers aantrekt. Omdat mogelijke klanten steeds meer zoekopdrachten ingeven via hun smartphone of tablet, optimaliseren wij de teksten voor ingetoetste én gesproken zoekopdrachten. Wil je na indexatie nog hogere plaatsen voor bepaalde webpagina’s dan kun je kiezen voor een vervolgoptimalisatie. Soms gaan ondernemers zelf optimaliseren. Dit leidt altijd tot een mager resultaat. Sinds enkele jaren heb je voor een goede vindbaarheid geavanceerde SEO software nodig en daar beschikken wij over,” aldus Kiki.

Gratis websitescan

Voldoet jouw bedrijfswebsite nog wel aan alle eisen of ben je misschien toe aan een nieuwe? Doe bij twijfel de gratis websitescan, want meten is weten. Een websitescan is een soort APK voor je bestaande website. Je krijgt per e-mail een overzichtelijke analyse van de techniek en de teksten van je huidige website met de verbeterpunten.

Zorg dat ook jouw bedrijfswebsite straks up to date is en dat je bedrijf goed vindbaar is met een professionele website van DKGS en Tekstbureau Kiki Koning.

DKGS Grafisch Servicebureau
Buddinghof 57, Veenendaal
Telefoon (0318) 240 010
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dkgs.nl

Auteur: Kiki Koning

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.