Voor een écht goede website gaat u naar DKGS Grafisch Servicebureau

Bent u net begonnen als zelfstandig ondernemer en wilt u een goede website hebben? Of heeft u al een website, maar bent u niet tevreden over de vindbaarheid?  Ton de Kleuver van DKGS Grafisch Servicebureau is u graag van dienst. “Een goede, snel werkende en vindbare website is heel belangrijk”, zegt Ton. “Het is de eerste indruk die mensen krijgen van een bedrijf. Dat moet meteen goed zijn. En betaalbaar natuurlijk. Maar dat is bij ons geen probleem.”

Ton begrijpt dat het verleidelijk is om eerst zelf te proberen een website in elkaar te zetten om kosten te besparen. Toch raadt hij iedereen af dit te doen. “Zelf doen kost veel tijd, waarbij werkuren en dus geld verloren gaan”, legt hij uit. “De goede werking van een website hangt af van ontzettend veel factoren. Staan er SEO-teksten op voor hoge resultaten in de zoekmachine? Laden de afbeeldingen snel? En komt de informatie op de site overeen met de doelstellingen van de onderneming? Als hier iets aan hapert betekent dat alleen maar verlies.”

Zet uw budget verstandig in

goede website dkgs 01Met DKGS Grafisch Servicebureau bent u verzekerd van een snel werkende, goed vindbare en gebruiksvriendelijke website. Naar wens in combinatie met huisstijl, teksten (geschreven door SEO-tekstschrijvers) en een eigen CMS. Dat is een beheersysteem, waarmee de klant makkelijk zelf aanpassingen aan zijn website kan doen. “Wat de klant ook wil, onze oplossingen zijn betaalbaar”, zegt Ton. “Voor we beginnen overleggen we namelijk met de klant mee hoe die zijn of haar budget verstandig kan inzetten. Zo bouwen we ook websites op basis van de groei van een bedrijf: mocht iemand later meer budget willen en kunnen besteden, breiden we dan gewoon uit.”

DKGS Grafisch Servicebureau denkt mee

goede website dkgs 02Aan de hand van een intake-gesprek neemt DKGS Grafisch Servicebureau met de klant door wat de doelstellingen zijn van het bedrijf. “Stap 1 is dat een website en eventuele andere reclame-uitingen daar zoveel mogelijk op aansluiten. Het valt op dat veel ondernemers tijdens het gesprek tot verrassende conclusies komen over hun eigen onderneming. Daarop bouwen wij verder.” Dat meedenken is een pluspunt van DKGS Grafisch Servicebureau. Waar u overigens ook terecht kan voor ontwerp, reclame en drukwerk. Met resultaat. Ton: “We bedachten ooit een marketingcampagne voor een beginnende rijschoolinstructeur in Nieuw-Lekkerland, compleet met huisstijl, logo, flyers en website. Binnen vijf weken had hij een 36-urige werkweek. Zo zie je maar.”

De expertise van DGKS Grafisch Servicebureau uit zich in hun commerciële – maar heel sociale – instelling, jarenlange ervaring en hun kleine, compacte team. “Wij houden van korte lijnen”, aldus Ton. “Ik ben altijd uw eerste aanspreekpunt.”

DKGS Grafisch Servicebureau
Buddinghof 57, Veenendaal
Telefoon (0318) 240 010
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dkgs.nl

Auteur: Kiki Koning

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.