Ervaar ook het gemak van grafisch full service

Eén ding stond voor Veenendaler Ton de Kleuver vast. Na zijn studie Grafisch Bedrijfsmanagement wilde hij ondernemer worden. In 2006 startte hij dan ook zijn grafisch full servicebureau DKGS in Veenendaal. Het bedrijf hanteert een succesvolle formule voor de meest uiteenlopende grafische ontwerpen, drukwerk en de bouw van zoekmachine vriendelijke websites. Dat deze formule zijn vruchten afwerpt, blijkt wel uit het klantenbestand van DKGS. Zo verzorgt het bedrijf diverse grafische diensten voor ZZP’ers, MKB’ers en voetbalclubs waaronder AFC Ajax.

De creatievelingen van DKGS ontwerpen alles wat de ondernemer wenst. Daarnaast zijn ze een serieuze sparringpartner voor een eerlijk advies, met als doel de boodschap of het merk van de opdrachtgever duidelijk overdragen aan de doelgroep. Zij werken elk idee of concept uit tot een sprekende en beeldende vormgeving. Van bedrijfslogo tot huisstijl en van drukwerk tot reclameproducten. Bovendien kan de ondernemer, naast een uniek ontwerp, ook het drukwerk volledig laten verzorgen door dit bedrijf.

Alles begint bij een ontwerp

“Als je een doelstelling wilt behalen en je hebt daarbij grafische expertise nodig, dan ga ja naar DKGS. Bij ons zijn zowel kwaliteit als een goede service gewaarborgd. Daarom staat de S van DKGS ook voor servicebureau. Daarmee willen wij benadrukken dat wij ruime kennis van zaken hebben en altijd net dat ene stapje extra doen voor onze klanten”, aldus eigenaar Ton de Kleuver.

Belang van een goede website

Naast grafisch ontwerpbureau is DKGS een professioneel webdesign specialist. Het bureau biedt het bedrijfsleven alles-in-1 oplossingen op website gebied, inclusief het verzorgen van de hosting. Van website of webshop ontwerp tot en met het realiseren van een hoge positie in de zoekmachines.

Meer dan visitekaartje

”Een website is meer dan een visitekaartje op het internet. Het is de digitale etalage van een bedrijf. Een website moet de bezoeker nieuwsgierig maken en uitnodigen om tot actie over te gaan. Bijvoorbeeld door het aanvragen van een offerte of meer informatie. Daarnaast is het van groot belang dat de website er professioneel en betrouwbaar uitziet, eenvoudig te beheren is en goed vindbaar in de zoekmachines. Daarbij zijn een goede SEO techniek en goed geschreven SEO teksten van cruciaal belang. Pas dan kan een ondernemer rekenen op meer bezoekers en meer respons. Bij DKGS bouwen wij websites die aan al deze criteria voldoen. Helemaal afgestemd op de bedrijfsidentiteit van de opdrachtgever. Onze websites zijn eenvoudig zelfstandig te beheren via het online beheergedeelte, ook wel CMS genoemd", legt De Kleuver uit.

Bijzondere projecten

Dat bedrijven en verenigingen de weg naar DKSG intussen weten, is duidelijk. Het grafisch full servicebureau realiseert vaak bijzondere projecten. Zo ontwerpen ze jaarlijks de schoolagenda’s voor voetbalclubs als Ajax, Feyenoord en PSV. Ook op het internet heeft DKGS al menig bedrijf voorzien van een nieuwe webwinkel of website. “In februari hebben we voor een verpakkingsgroothandel uit Veenendaal een compleet nieuwe Magento webshop opgeleverd. Dit was typisch zo’n project waar je achteraf echt trots op bent. De klant is super tevreden en krijgt alleen maar leuke reacties op zijn nieuwe shop. Onze kracht ligt ook hier in het meedenken. Bij het eerste evaluatiegesprek viel het ons direct op dat de huisstijl zwaar gedateerd was. Wij stelden voor om voorafgaand aan de bouw van de webwinkel eerst de huisstijl te vernieuwen en daar de nieuwe webshop op af te stemmen. Het resultaat is verbluffend”, vertelt Ton de Kleuver vol trots.

Ook grafisch full service ervaren?

Bent u toe aan iets nieuws, of wilt u weten wat DKGS voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Ton de Kleuver van DKGS.

DKGS Grafisch Servicebureau
Buddinghof 57, Veenendaal
Telefoon (0318) 240 010
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dkgs.nl

Auteur: Kiki Koning

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.