Mogelijkheden online adverteren met SEO advertorial

Kikipedia.nl kent 2 formaten advertorials: de kleine advertorial van 250 woorden en de grote advertorial van 500 woorden. Elke artikel wordt geschreven als SEO tekst. Afhankelijk van de plaats van jouw doelgroep kunnen wij jouw tekstadvertentie lokaal, regionaal of landelijk vindbaar maken. Heb je klanten in verschillende plaatsen dan kunnen wij voor een meerprijs per plaats optimaliseren. Tussen de tekst plaatsen wij ook foto’s. Deze mag je zelf aanleveren of uitzoeken op stockfoto website www.123rf.com. Let op dat de foto’s minimaal 1024 x 786 pixels zijn. Je kunt ook kijken naar de bestandsgrootte van elke foto. Deze moet minimaal 1 MB en maximaal 2 MB zijn. Voorafgaand aan het schrijven van het artikel nemen wij je een interview af.

Interview live of telefonisch

Om jouw advertorial van de juiste inhoud te voorzien, is een briefing nodig. Dit kan op afspraak bij jou op locatie of telefonisch. Voor een interview op locatie in de regio betaal je een kleine vergoeding. Een interview duurt ongeveer een half uur. Tijdens dit vraaggesprek mag je tegelijk het door jou gewenste zoekwoord opgeven. Twijfel je of het door jou gekozen zoekwoord van goede kwaliteit is? Wij kunnen het kosteloos voor je analyseren.

Online adverteren bestaande inhoud

Soms kan het gebeuren dat je zelf al de globale inhoud voor de advertorial op papier hebt gezet. In dat geval kun je jouw opdracht op Kikipedia.nl regelen. Vul hiervoor je gegevens in, kies een zoekwoord, vink het formaat van de gewenste advertorial in en upload het bestand met alle info. Vervolgens kun je de foto’s uploaden of uitzoeken bij www.123rf.com en aan ons doormailen om te downloaden. Als alles compleet is, maken wij er een boeiende, goed vindbare advertorial van. Zo kun je voor elke nieuwe ontwikkeling in je bedrijf een aparte SEO advertorial laten schrijven. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op.

Tarieven online adverteren SEO advertorials

Kleine advertorial 250 woorden € 149,00
Grote advertorial 500 woorden € 189,00
Interview op locatie in de regio € 25,00
Optimalisatie meerdere plaatsen, per plaats € 99,00
Stockfoto’s uitgezocht op 123rf.com per foto € 3,95

Alle tarieven voor online adverteren zijn exclusief btw.

Online adverteren en printmedia

Een SEO advertorial is ongeschikt voor publicatie in papieren media zoals kranten en tijdschriften. Dit heeft te maken met de schrijfstijl en het gebruik van SEO elementen in de tekst. Een SEO advertorial zal er dus anders uitzien en anders lezen dan een tekstblok dat is geschreven voor printmedia.

Wil je ook een SEO advertorial laten schrijven? Maak snel je keuze.

Doe het met Kikipedia

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.