Metaalbewerkingsbedrijf Vemewa ijzersterk in plaatwerk

Wie metaalbewerkingsbedrijf Vemewa nog niet kent, mist veel. Sinds 1962 is de toeleverancier van metaalconstructies een van de toonaangevende ondernemingen in de Nederlandse metaalbranche. Ondernemers die veel waarde hechten aan een hoge kwaliteit, oplossingsgerichtheid en een sterk concurrerende prijs zullen in Vemewa de juiste partner vinden voor hun maatwerk en serieproducten. In aluminium, rvs of staal.

metaalbewerkingsbedrijf VemewaEigenaar Mark Steynen: “Metaalbewerkingsbedrijf Vemewa staat bekend als een innovatief bedrijf dat zich voortdurend door ontwikkelt. Dit komt vooral tot uiting in ons ultramoderne machinepark in een moderne, eigentijdse bedrijfshal van maar liefst 2.000 m2. Hierdoor zijn we in staat om, samen met ons team van specialisten, de meest uiteenlopende halffabricaten of complete metaalproducten te ontwikkelen en te fabriceren.

Ook ingewikkelde metaalproblemen

Hierbij horen zeker ook complexe metaalvraagstukken waarmee ondernemers zitten. Onze engineers vinden hier altijd een goed passende oplossing voor. Daarnaast zijn we voortdurend bezig met verbeteren van onze producten en diensten. Onze klanten komen dan ook uit alle branches waaronder de voedingsmiddelenindustrie, agrisector, machinebouw, speciaalbouw en magazijnbouw.”

Metaalbewerkingsbedrijf  Lean filosofie

vemewaDe plaatwerkspecialist baseert zijn productie op lean manufacturing. Deze managementfilosofie richt zich op het elimineren van zaken die geen toegevoegde waarde leveren. “Wij richten ons puur op processen met een toegevoegde waarde. Dit geldt voor onze ontwerpen, productie en werkplekken. Voor de klant betekent een hogere kwaliteit van het metaalproduct voor een lagere prijs. Dit wordt zo gewaardeerd dat we intussen zijn uitgegroeid tot een bedrijf van formaat in de metaalbranche. Daar komt bij dat we al het plaatwerk op voorraad hebben. Hierdoor zijn de levertijden kort. Naast de basisbewerkingen kunnen we ook alle specialistische bewerkingen uitvoeren. Van ponsen, lasersnijden en verspanen tot zetten, plaatwalsen en lassen”, aldus Mark.

Lasexpert 

vemewaOok op lasgebied heeft metaalbewerkingsbedrijf Vemewa alles in huis. Mark: “Een van onze specialisaties is het lassen van complexe vormen in aluminium, rvs en staal. Lastechnieken die we uitvoeren zijn robotlassen, TIG, MIG, MAG en puntlassen. Afhankelijk van de metaalconstructie of machine brengen we de juiste lasverbindingen aan. We werken uitsluitend met professionele lassers die veel praktijkervaring hebben. Ons laswerk is altijd solide, duurzaam en netjes afgewerkt zoals dit behoort te zijn.”

Afwerking

vemewaWie de metaalbewerkingsspecialist al kent, weet dat ook de afwerking van de metaalconstructies zeer duurzaam is. Waar nodig krijgt het product na het verzinken een hoogwaardige poedercoating, natlaklaag of beitsbehandeling. Indien gewenst assembleren wij de constructies of machines en monteren ze af op locatie. Daarna worden ze uitvoerig getest. Voor meer info over Vemewa kunt u kijken op de website.

Vemewa metaalbewerking BV

Remmerden 118
3911 TZ Rhenen
Telefoon 0317 - 61 42 00
Fax 0317 - 61 51 36
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.vemewa.nl

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.