Nieuw: thema-avonden verloskundigenpraktijk De Heuvelrug Rhenen

Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug in Rhenen breidt haar dienstenaanbod uit. Op 18 mei en 16 november aanstaande organiseert de praktijk voor verloskunde 2 interessante thema-avonden in het kader van het thema preventie. De themabijeenkomsten zijn bedoeld voor zwangeren en hun partners, jonge ouders en andere geïnteresseerden. Ze worden gehouden in Gezondheidscentrum Nieuw Schoneveld aan Schoneveld 29 in Achterberg. De aanvang van beide bijeenkomsten is 19.30 uur.

Lees meer

Het spannendste schoolkamp beleef je op de Veluwe

Aan de rand van de Lunterse bossen op de Veluwe ligt groepsaccommodatie De Wildwal. Eigenaren Jan en Gerdien Luchies zwaaien er 12 maanden per jaar de vrolijke scepter te midden van grote groepen kinderen. Het is voor scholen dé ideale plek in Nederland voor het houden van een schoolkamp, internationale uitwisseling van studenten of een werkweek. Het moderne complex ligt in een kindvriendelijke omgeving en biedt veel ruimte in en rond de groepsverblijven. De familie Luchies hanteert een zeer betaalbaar tarief en doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken.

Lees meer

Kraamzorg met gouden randje RST Zorgverleners

Wie in Midden-Nederland voor de beste kraamzorg en thuiszorg gaat, kan uitstekend terecht bij RST Zorgverleners. De organisatie biedt cliëntgerichte kraamzorg vóór, tijdens en na de bevalling. Voor nieuw geboren baby’s, kraamvrouwen en hun gezin. En niet alleen dat: de zorgverlener is specialist op het gebied van begeleiding bij borstvoeding en werkt nauw samen met verloskundigen.

Lees meer

Secondhand Sunday bij Bas Buitensport

Uw eerste vakantiekriebels al te pakken? Controleer dan snel uw buitensportspullen, want tijdens de koopzondag op 7 april in Wageningen organiseert Bas Buitensport de eerste Secondhand Sunday van dit jaar. Tijdens dit voor Wageningen unieke evenement kunnen buitensportliefhebbers hun overtollige, nog bruikbare buitensportspullen in deze buitensportwinkel laten verkopen.

Lees meer

Cliëntgerichte kraamzorg bij RST Zorgverleners

De geboorte van een baby is een bijzondere gebeurtenis waar de beste kraamzorg bij hoort. RST Zorgverleners is zo’n organisatie die kraamzorg levert van hoge kwaliteit. Bij zorgverzekeraars staat deze instelling met een 9.4 boven aan de ranglijst.

Lees meer

  • 1
  • 2

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.