Het spannendste schoolkamp beleef je op de Veluwe

Aan de rand van de Lunterse bossen op de Veluwe ligt groepsaccommodatie De Wildwal. Eigenaren Jan en Gerdien Luchies zwaaien er 12 maanden per jaar de vrolijke scepter te midden van grote groepen kinderen. Het is voor scholen dé ideale plek in Nederland voor het houden van een schoolkamp, internationale uitwisseling van studenten of een werkweek. Het moderne complex ligt in een kindvriendelijke omgeving en biedt veel ruimte in en rond de groepsverblijven. De familie Luchies hanteert een zeer betaalbaar tarief en doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken.

Lees meer

Kraamzorg met gouden randje RST Zorgverleners

Wie in Midden-Nederland voor de beste kraamzorg en thuiszorg gaat, kan uitstekend terecht bij RST Zorgverleners. De organisatie biedt cliëntgerichte kraamzorg vóór, tijdens en na de bevalling. Voor nieuw geboren baby’s, kraamvrouwen en hun gezin. En niet alleen dat: de zorgverlener is specialist op het gebied van begeleiding bij borstvoeding en werkt nauw samen met verloskundigen.

Lees meer

Secondhand Sunday bij Bas Buitensport

Uw eerste vakantiekriebels al te pakken? Controleer dan snel uw buitensportspullen, want tijdens de koopzondag op 7 april in Wageningen organiseert Bas Buitensport de eerste Secondhand Sunday van dit jaar. Tijdens dit voor Wageningen unieke evenement kunnen buitensportliefhebbers hun overtollige, nog bruikbare buitensportspullen in deze buitensportwinkel laten verkopen.

Lees meer

Nieuwe activiteit Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug

De verloskundigen Christa Stekelenburg, Trudi Gorree, Astrid Takken. Meyke Toonen en waarneemster Martje van de Weijer van Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug starten vanaf 2015 naast hun basisverloskundige zorg een anticonceptiespreekuur voor advies en behandeling. Anticonceptie en verloskunde, is dat geen tegenstrijdigheid?

Lees meer

Handige tips voor een onvergetelijke dag

Hebben jullie trouwplannen? Een bruiloft is te regelen voor elk budget. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Een goede voorbereiding is heel belangrijk. Lees daarom onze handige tips voor een trouwdag om nooit te vergeten.

Lees meer

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.