Steigerhouten meubels op maat in Veenendaal

Steigerhouten meubels op maat voor megascherpe prijzen zijn het stokpaardje van Het Zaaghuis in Veenendaal. Naast het dealerschap van Fatboy en FemStar opvouwbare kinderstoelen is het bedrijf gespecialiseerd in de bouw van steigerhouten meubelen op maat. Voor bedrijven en particulieren.

stiegerhouten meubels op maat, ZaaghuisSinds 2008 zwaait eigenaar Berry Weppelman de scepter in de fysieke winkel en de webshop van Het Zaaghuis. “We ontwerpen en maken elk meubel of compleet interieur in elke houtsoort die de klant wil. We bouwen heel veel steigerhouten meubels voor bijvoorbeeld woonkamers, slaapkamers en kinderkamers, maar ook voor winkels, kantoren en horecagelegenheden. Het Zaaghuis is geen prijsstunter, maar is wel net zo goedkoop. Wel met 1 verschil: wij leveren altijd meubels van hoge kwaliteit”, legt Berry uit.

Ontwerp van je eigen steigerhouten meubels

steigerhouten meubels Veenendaal, maatwerk ZaaghuisSteigerhouten meubels en meubilair in andere houtsoorten kan de meubelmaker van Het Zaaghuis in alle soorten en maten maken. In principe is alles mogelijk. Klanten mogen ook hun eigen schets, foto of idee voorleggen. Berry: “Onze meubelmaker kijkt of een ontwerp haalbaar is en geeft indien nodig deskundig advies. Vervolgens komen we langs om in te meten en maken een vrijblijvende offerte.”

Maatwerk in elke houtsoort en stijl

Houten meubelen op maat VeenendaalHoewel steigerhouten meubels van nieuw en gebruikt hout het meest gevraagd zijn, maakt de meubelspecialist ook maatwerkmeubels en interieurs in andere materialen zoals wagondelen, eikenhout, notenhout, teakhout, Douglas en combinaties van andere materialen. Voor binnen en buiten.  “Je kunt steigerhout voor veel stijlen gebruiken. Het laat zich ook heel goed combineren met MDF, HPL, beton en metaal”, vult Berry aan.

Professioneel en zakelijk interieur van hout

Houten meubels maatwerk Veenendaal bedrijvenSteigerhouten meubels zijn ook zeer geliefd bij bedrijven. De maatwerkmeubels hebben een korte levertijd, zijn van hoge kwaliteit en kunnen vrijwel altijd in 1 dag op locatie worden gemonteerd. Veelgevraagde maatwerkproducten zijn onder andere presentatieblokken, bloembakken, balies, tafels, kasten, banken, bureaus en schappen. Vaak in combinatie met aluminium of staal.

Alle houten meubels voor je woning

“Steigerhouten meubels voor in de woning zijn nog steeds populair. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. Zo zijn onze maatwerkmeubels geweldig voor bedden, kastenwanden en speelgoedkisten, maar ook voor kapstokken, tafels en kasten. Zelfs een plank boven een commode of bureau is mogelijk. Evenals wandbekleding van hout. Precies in de uitvoering en de maat die de klant wenst. Doordat wij leefgenot maken, zijn onze klanten altijd blij”, aldus Berry.

Tuinmeubels van steigerhout of duurzaam Douglas

Maatwerk meubelen hout Veenendaal,woningOok de maatwerk tuinsets van de meubelexpert zijn zeer in trek. Ze zijn van steigerhout of Douglas. Gemaakt door meubelmakers met passie voor hun vak. Elk tuinmeubel wordt uitgerust met heerlijke kussens in elke gewenste kleur. Uiteraard van dezelfde Zaaghuiskwaliteit.

Kom gezellig privéshoppen buiten onze openingstijden

Bij Het Zaaghuis kunnen klanten ook privéshoppen buiten de openingstijden. Ze kunnen dan tegelijk kennismaken met het hele assortiment woonaccessoires van Het Zaaghuis. De woonwinkel ligt dicht aan de A12 en parallel aan het centrum van Veenendaal. Parkeren is er eenvoudig en gratis. Het Zaaghuis is geopend van woensdag tot en met zaterdag.

Het Zaaghuis
Nieuweweg 79, Veenendaal
Telefoon 0318 - 75 66 76
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.hetzaaghuis.nl

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.