L&P Catering voor de lekkerste bedrijfslunches

L&P Catering in Veenendaal is een jong en dynamisch cateringbedrijf met twee daadkrachtige dames aan het roer. Zij verzorgen de catering voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Van bedrijfslunches en lunchpakketten tot uitgebreide buffetten voor grote en kleine groepen. Desgewenst verzorgt L&P ook de aankleding en bediening.

23 11 15 lp catering bedrijfslunches 01Eigenaressen Lisette de Kleuver-Dissel en Paulien van Ginkel-van Ravenswaaij zijn goed op elkaar ingespeeld en gaan geen uitdaging uit de weg. De efficiëntie ligt er hoog. Ze kunnen met gemak grote en kleine opdrachten aan. Een van de kernactiviteiten van L&P is het verzorgen van bedrijfslunches. “In de huidige tijd gaan ondernemers minder vaak met een klant naar een restaurant. Catering op locatie is in dat geval een prachtig alternatief om niet duur uit te zijn en snel weer verder te kunnen,” legt Paulien uit.

Assortiment

L&P Catering heeft een ruim aanbod aan koude en warme belegde broodjes, warme gerechten en dranken. De klant kan kiezen uit het standaard assortiment of voor iets luxer gaan. Bijvoorbeeld met luxere broodjes, luxer beleg, warme gerechten en fruit. Lisette vertelt met trots: “Al onze ingrediënten zijn vers. We bakken de broodjes pas af als de bestelling binnenkomt. Groente en fruit kopen we elke morgen vers in. Naast bedrijfslunches hebben we lunchpakketten, hapjes, salades en ontbijtjes. Ook buffetten zijn er in soorten en maten. Wij maken overal iets bijzonders van.”

Specialiteiten

23 11 15 lp catering bedrijfslunches 02L&P heeft ook specialiteiten. Een echte aanrader is het broodje L&P. Dit bestaat uit een broodje carpaccio van ossenhaas met balsamicodressing, pijnboompitten, rucola, en Parmezaanse kaas. Andere toppers zijn het broodje ‘verfrissing’, het ‘tongstrelertje’ en het broodje ‘vitello tonnato. “Een bedrijfslunch kun je bij ons zelf samenstellen. Je kunt ook kiezen voor de assortibroodjes. Dat is een mix van alle broodjes uit ons assortiment. Wil iemand een product dat niet in ons aanbod zit, dan zorgen wij dat het er komt,” vervolgt Lisette.

Bestelmogelijkheden

23 11 15 lp catering bedrijfslunches 03Behalve de gebruikelijke bestelopties zoals telefoon, fax en e-mail, kun je bij L&P Catering online bestellen. “We hebben een supergoede website. Hij is duidelijk, overzichtelijk en overal vermelden we de prijzen bij. Klanten kunnen op elk moment online hun bestelling plaatsen. Bij de belegde broodjes kunnen ze aanvinken hoe ze een broodje willen hebben, bijvoorbeeld met of zonder boter, het soort beleg en met of zonder rauwkost. Een lunch bestellen kan een uur van tevoren, hapjes een dag voor het tijdstip van bezorging en buffetten een week vóór de datum van het evenement. Wij bezorgen op werkdagen en zaterdags op aanvraag,” vult Paulien aan. Voor de komende kerstborrel of kerstbuffet adviseert L&P om deze tijdig te bespreken.

L&P Catering
Newtonstraat 2, Veenendaal
Telefoon (0318) 500 920
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.lp-catering.nl

Auteur: Kiki Koning

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.