Plezier voor jong en oud in de binnentuin van Café bar de Heeren van Ruysdael

Zebraprints aan de muren, een boekenwand, een knusse bar, diverse soorten meubilair waaronder comfortabele chesterfields en tafelbladen met een bijzonder design. Dit kom je allemaal tegen in de huiselijke binnentuin achter café bar de Heeren van Ruysdael.

23 11 15 heeren ruysdael 01Is het interieur van de binnentuin beetje fout, een beetje sjiek of stiekem toch allebei? Beoordeel dit zelf maar, want deze bijzondere huiskamertuin is geweldig voor het geven van feesten en partijen zoals barbecues, verjaardagen en zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor jubilea, workshops en bedrijfsfeesten. Bedrijfsleider Jonneke van Vuuren: “Wij zijn anders dan anderen, hier kan alles. Het interieur van de huiskamertuin klopt niet en dat maakt het juist zo leuk. We wilden de binnentuin een echt huiskamereffect geven en dat is volgens ons prima gelukt.”

Officiële trouwlocatie

“Een leuk weetje voor trouwlustigen: wij zijn ook een officiële trouwlocatie en kunnen elke bruiloft compleet verzorgen van ceremonie en diner tot en met de feestavond. Ook onze barbecues zijn absoluut een aanrader.

55-plus-ochtend

23 11 15heeren ruysdael 02Naast feesten en partijen is er regelmatig een gezellige bijeenkomst voor 55-plussers. Zo is er op 18 juni aanstaande van 10.00-13.00 uur een discussieochtend waarbij de aanwezigen zelf discussiepunten bepalen. “Wij willen graag iets voor deze groep ouderen doen, omdat ze vaak nauwelijks de deur uitkomen. We vinden het erg belangrijk om hun dag specialer te maken. Alles wat de ouderen die ochtend willen, regelen wij zodat het ook echt een dagje uit voor ze wordt”, verduidelijkt Jonneke. De kosten zijn € 12,50 per persoon inclusief een kopje koffie, drankje naar keuze en een heerlijke warme lunch. Bekijk ook onze agenda op de website.

De Heeren van Ruysdael
Markt 5, 3901 DM  Veenendaal
Telefoon (0318) 508 943
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.deheerenvanruysdael.nl

Auteur: Kiki Koning

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.