Sierbestrating, terrastegels en kunstgras - Nudetuin Wageningen

Overweegt u de aanleg van sierbestrating of kunstgras, ga dan eens kijken bij Nudetuin in Wageningen. U vindt er kwaliteitsgrasmatten van Nederlands fabricaat in talloze trendy kleuren en groen, niet van echt gras te onderscheiden en net even mooier en goedkoper dan elders.

23 11 15 nudetuin sierbestrating 01“Tegenwoordig besteden ondernemers meer tijd aan een sfeervolle uitstraling van hun zaak. Wat is er in dat geval leuker dan een hip tapijt van gekleurd kunstgras. Bijvoorbeeld in beursstands, onder loungesets of als vloerdecoratie in winkel of showroom. Het geeft de ruimte net wat meer gezelligheid. Ook voor balkons, dakterrassen, professionele sport- en speelveldjes is kunstgras uitermate geschikt en alles met tien jaar fabrieksgarantie,” vertelt eigenaar Leendert Blaak. Wie echt goed herkenbaar wil zijn, zet zijn bedrijfslogo of merknaam in het kunstgrastapijt. Voor de laatkomers die een oranje vloer of wand willen tijdens het WK, biedt Nudetuin volop mogelijkheden.

Sierbestrating en terrastegels

23 11 15 nudetuin sierbestrating 02Naast kunstgras is Nudetuin ook groot in prachtige sierbestrating voor particulier en bedrijfsmatig gebruik. “Vooral de keramische tegel is sterk in opkomst, omdat deze krasvrij, vuilafstotend, kleurvast en vorstbestendig is. De tegel is licht in gewicht, antislip en trekt geen algen aan. De voeg wassen wij in met een voegmortel tegen onkruid en insecten. Een trendy kleur is antraciet,” tipt Leendert.

Het enorme assortiment aan terrastegels, sierbestrating, klinkers en palissaden kunt u bezichtigen in de aantrekkelijke showtuin. Daar vindt u ook stapelblokken voor borders in alle soorten en maten. Andere producten in het assortiment zijn schuttingdelen, houtcomposiet, vlonders, Elho plantenbakken en sierhekwerken.

Nudetuin
Nudepark 93, Wageningen
Telefoon (0317) 765 005
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.nudetuin.nl

Auteur: Kiki Koning

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.