Uw tuinmachines in topconditie met reparatie en onderhoud van Vulka

Niemand vindt het leuk als in het voorjaar blijkt dat zijn tuinmachine het niet doet. Veel ellende is te voorkomen door de aanschaf van een kwaliteitsmachine en het laten uitvoeren van tijdig onderhoud of reparatie.

vulka 16122015 01Voor de aankoop van tuinapparatuur geldt zeker: goedkoop is duurkoop. Vulka verkoopt kwaliteitsmachines van gerenommeerde merken zoals Dolmar. Van grasmachines tot bladblazers en van kettingzagen tot bosmachines. Aan particulieren en bedrijven. De apparaten zijn uit voorraad leverbaar en ook te bestellen in de handige online shop.

Reparatie

Vulka verricht reparaties aan alle soorten en merken tuinmachines zoals revisies en vervangen van lagers of pakkingen. " Niet iedereen kan machines repareren. Uit elkaar halen lukt vaak erg goed, maar in elkaar zetten niet. De klant krijgt op elke reparatie de bekende Vulka garantie en service. 's Morgens gebracht is vaak ‘s middags klaar. En als de klant de machine niet zelf kan brengen, dan halen en brengen wij hem gewoon," beklemtoont Job Hensen.

Onderhoud

vulka 16122015 02"Onderhoud is het belangrijkste van de hele machine. Als je dat niet doet, heeft een apparaat geen lang leven. Na gebruik moet een machine altijd worden gereinigd. Daarnaast laat je één keer per jaar een servicebeurt doen. Onderhoud doen wij altijd helemaal, dus niet alleen een blad slijpen. Wij onderscheiden ons juist van andere bedrijven door compleet onderhoud,"aldus Erik van Barneveld.

Verhuur

Er bestaan machines die je niet altijd gebruikt, zoals een verticuteermachine of kettingzaag. Vulka lost dit voor u op door hun tuinmachines ook te verhuren.

Vulka BV
Turbinestraat 17, Veenendaal
Telefoon (0318) 500 944
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.vulka.nl
Webshop: http://wsbt.vulka.nl

Auteur: Kiki Koning

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.