Van Schuppen Gimmicks voor kerstpakketten met een waauw!

Het is weer tijd voor de kerstpakketten. Een extra leuke periode voor ondernemers die hun medewerkers en relaties willen verrassen met een bijzonder kerstcadeau. In de regio Veenendaal kunnen bedrijven, scholen, stichtingen en kerken hiervoor prima terecht bij Van Schuppen Gimmicks in Veenendaal.

Lees meer

Meten is weten bij DKGS Websites en Tekstbureau Kiki Koning

Bij ondernemers is de bedrijfswebsite vaak een pijnpunt. De vindbaarheid laat te wensen over of serieuze bezoekers blijven weg. De oorzaak is meestal een verouderde techniek en teksten die niet aan de gestelde eisen van zoekmachines voldoen. Ton de Kleuver van DKGS en Kiki Koning van het gelijknamige tekstbureau lossen al deze problemen op als sneeuw voor de zon.

Lees meer

DKGS Website bouwen

Voor een écht goede website gaat u naar DKGS Grafisch Servicebureau

Bent u net begonnen als zelfstandig ondernemer en wilt u een goede website hebben? Of heeft u al een website, maar bent u niet tevreden over de vindbaarheid?  Ton de Kleuver van DKGS Grafisch Servicebureau is u graag van dienst. “Een goede, snel werkende en vindbare website is heel belangrijk”, zegt Ton. “Het is de eerste indruk die mensen krijgen van een bedrijf. Dat moet meteen goed zijn. En betaalbaar natuurlijk. Maar dat is bij ons geen probleem.”

Lees meer

DKGS Grafisch Servicebureau

Ervaar ook het gemak van grafisch full service

Eén ding stond voor Veenendaler Ton de Kleuver vast. Na zijn studie Grafisch Bedrijfsmanagement wilde hij ondernemer worden. In 2006 startte hij dan ook zijn grafisch full servicebureau DKGS in Veenendaal. Het bedrijf hanteert een succesvolle formule voor de meest uiteenlopende grafische ontwerpen, drukwerk en de bouw van zoekmachine vriendelijke websites. Dat deze formule zijn vruchten afwerpt, blijkt wel uit het klantenbestand van DKGS. Zo verzorgt het bedrijf diverse grafische diensten voor ZZP’ers, MKB’ers en voetbalclubs waaronder AFC Ajax.

Lees meer

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.