Innovatieve ondernemers openen unieke car-outlet in Ede

Auto’s en mensen. Dat is de passie van de twee innovatieve ondernemers Eric van der Werf en Richard van de Pol. Eind september openen zij hun nieuwe bedrijf Van der Werf Car-Outlet in Ede. Met een uniek concept spelen zij in op de sterker wordende vraag naar oudere kwaliteitsauto’s door prijsbewuste kopers.

23 11 15 vd werf car outlet 01De eigenaren van de nieuwe RDW erkende Car-Outlet zijn in de regio al bekend door hun Peugeot activiteiten. Hoofdactiviteit in de Car-Outlet is de inkoop en verkoop van alles wat rolt met de mogelijkheid van onderhoud. Het bedrijf biedt alle budget mobiliteitsoplossingen waar de hedendaagse, prijsbewuste autorijder naar op zoek is. Het aanbod bestaat uit een mix van kwaliteitsoutletauto’s en youngtimers van alle automerken. “Wij bieden niet alleen personenauto’s aan, maar ook campers en bedrijfsauto’s. De klant kan met al zijn mobiliteitsvragen terecht bij onze verkoper Bob van Erp. Hij heeft veel ervaring in de outletbranche en vindt voor elk budget een goede oplossing. Het gaat ons niet om de snelle deal, maar om een duurzame klantrelatie en we willen zeker niet de prijsvechter van de regio zijn,” verduidelijkt Richard.

Uniek concept

23 11 15 vd werf car outlet 02Van der Werf Car-Outlet is trendsetter in de regio. Hun concept is uniek. Het aanbod bestaat uit oudere kwaliteitsauto’s boven de 6 jaar uit het dealerkanaal. Het is een mix van oudere auto’s en youngtimers van alle merken met een gegarandeerde kilometerstand en aantoonbare onderhoudshistorie. “We zien dat de klant verandert en dat de vraag naar kwaliteitsauto’s op of rond de Bovaggrens groter wordt. De moderne mens denkt anders. Ze zitten wat minder op bezit en wat meer op gebruik. Waarom een grote, dure auto voor de deur zetten als het ook met een kleinere, compacte, oudere auto kan. Zo houden mensen bewust hun lasten laag. En willen ze een keer met het gezin een paar dagen weg, dan huren ze gewoon een grotere auto. Juist daar spelen wij op in met onze Car-Outlet. Wij bieden kopers transparantie met daarachter een visie en een passie. De prijsklasse ligt bij ons tussen de € 2.500.- en € 15.000.-. Vroeger gingen deze wagens meestal naar het buitenland, omdat er niet echt een doelgroep voor was. Nu zijn ze gewild bij startende en bestaande rijders die goed prijs georiënteerd zijn. De youngtimers zijn interessant voor zakelijke rijders vanwege de 35% bijtelling over de waarde in het economisch verkeer,” legt Eric uit.

Transparantie boven alles

23 11 15 vd werf car outlet 03Van der Werf Car-Outlet biedt de klant volledige transparantie. Hun auto’s komen uit dealerkanalen en van particulieren en zijn altijd preventief onderhouden. Daarmee neemt het bedrijf een voorsprong op het universele circuit waar je veelal auto’s vindt die pas worden onderhouden wanneer een onderdeel stuk is.

“De klant maakt bij ons zelf de keuze in zekerheid. Onze auto’s zijn van de goede kwaliteit die de mensen van ons verwachten. We kijken ze allemaal goed na, anders bieden we ze niet aan. Met een outletauto kan de klant nog jarenlang rijden. Automobilisten die in onze prijsklasse een wagen zoeken, willen niet per definitie alle zekerheden kopen. Daarom hebben onze voertuigen een scherpe meeneemprijs en kan de klant extra zekerheid bijkopen met een van de servicepakketten. De inhoud daarvan staat in de showroom goed zichtbaar op een billboard. Iemand die ver weg woont, zal zijn aankoop niet bij ons in onderhoud geven en zal de auto logischerwijs meenemen zonder servicepakket. Zo kunnen we een grote doelgroep bedienen, die een oudere kwaliteitsauto zoekt en met een betrouwbare partner zaken wil doen,” vervolgt Richard.

Bob: “En ook als een auto na aankoop toch niet bevalt of vlak na aanschaf een verborgen gebrek vertoont, heeft de klant aan ons altijd een prettige sparringpartner om een oplossing te vinden zonder dat er een bouvier in de deuropening ligt.”

Van der Werf Car-Outlet
Lorenzstraat 5 B, Ede
Telefoon (0318) 432 327
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.car-outlet.nu

Auteur: Kiki Koning

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.