Van Randwijk bouw- en metselwerken uniek in bouwtechniek

Een uniek bouw- en metselbedrijf dat naast complete bouwactiviteiten is gespecialiseerd in metseltechnieken, diverse soorten metselverbanden en voegwerken. Dat is Van Randwijk Bouw- en Metselwerken in Rhenen. Bedrijven en particulieren kunnen er terecht voor hun nieuwbouw, verbouw, woningrestauratie en advies. De onderneming bestaat sinds 1988 en bedient de hele regio.

23 11 15 van randwijk 01“Als hoofdaannemer in metselwerken, verzorgen wij het totale pakket van gemetselde gevels. We metselen niet alleen gevels, maar voeren ook totaalprojecten uit. In de loop der jaren bouwden we een gestroomlijnd netwerk op van professionals waarmee we dagelijks samenwerken. We denken graag mee over het ontwerp en het kostenaspect voor de klant en kunnen ook hierin veel voor hen betekenen, omdat we dagelijks met deze zaken te maken hebben. Ook keuren wij woningen voor woningkopers. We onderzoeken dan de staat van een huis en brengen daarover een advies uit”, legt eigenaar Kees van Randwijk uit. Het bedrijf is een erkend leerbedrijf en lid van de AVM.

Bijzonder en veelzijdig

23 11 15 van randwijk 02Van Randwijk staat bekend om zijn nette, strakke bouw en hoogwaardige metselwerk. Met een totale ervaring van 40 jaar is Kees vertrouwd met verschillende soorten stenen en metselen in kleurmortels. “We weten alles over rollagen, overstekende rollagen, terugliggend en vooruitstekend en uitkragend metselwerk en ronde togen. Daarnaast heb je als metselaar te maken met allerlei metselverbanden zoals halfsteensverband, wildverband, kruisverband, kettingverband en staand verband. Klanten kunnen ons gerust bellen, want wij maken het allemaal”, vertelt Kees vol trots.

Van Randwijk Bouw- en Metselwerken
Kastanjelaan 40
3911 BH  Rhenen
Telefoon (0317) 616 842
Mobiel (06) 54 280 632
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.vanrandwijk.nl

Auteur: Kiki Koning

Copyright ©2017 - 2020 Kikipedia. Alle rechten voorbehouden. | Sitemap
Website DKGS Grafisch Servicebureau. SEO teksten Tekstbureau Kiki Koning.